Известие

Collapse
No announcement yet.

двигател от 33-ка на 146-ца окачване от 33-ка на спринт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
    Може да се бъркам. Но нали и двата блока са еднакви. Също така диаметара, захващането на из.колектори са еднакви. Ама щом казваш се съгласявам ти

Дай една скоростна кутия от 33-ка боксер 1.4, 1.5, 1.7 16В или ми извъди 1-ва и 2-ра
    Блока на 8и16в е еднакъв,колектора не става,за скоростите ти трябва и 3-та.Относно опуканите клапани по горе си писал че имаш четири мотора избираш една глава и си шест само гледай валовете да са от 33-ка щото имат разлика с тези от 145-6.Избягвай шибаните гарнитури гласер,ремъци континентал и ролки бреда,слагай всичко друго но не и такива.Успех и в най скоро време да я пържиш из улиците.Между другото търся к-т износени валове за 16-ка

Comment

Първоначално публикувано от coca-cola Покажи съобщение
      Между другото търся к-т износени валове за 16-ка
      Колата се движи вече ролки ФИАТ ремъци геитц. А влаове от 33ка може и да имам звани ми ще се разберем 0897941621.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Колата се движи вече ролки ФИАТ ремъци геитц. А влаове от 33ка може и да имам звани ми ще се разберем 0897941621.
        Супер щом си във движение вече със 16-ката е време да си смениш аватара че не ти отива вече
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Смених аватара дажи и подписа.
          Опел Кадет GSI
          166 2,4 JTD

Comment

И стигнах до момента с външния вид на колата ми 146-цата някакви идея за това в какви цветове да бъде. Като основен цвят искам да е бяло или бяла перла което е малко излишно. Праговете да станат ли от черни бели или пък си мисля за вариянт да ги боядисат червени ........ руп руп така или иначе трябва да се оправии цялата преброих един прав детаийл задна лява врата
            Last edited by rijko; d.m.y г., 17:58.
            Опел Кадет GSI
            166 2,4 JTD

Comment

Боята се отменя поради изтропал основен лагер. Така че първо на вас да се похваля че продавам двигател от 33 1.7 16в със електрониката и допалнително много части
              Опел Кадет GSI
              166 2,4 JTD

Comment

Здрасти Колега!
                Цена има ли това 16V,че ми е детска мечта тоя двигател
                Поздрави!
                Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

двигателя запазен, останалите джунджорийки ще ги пусна в раздел продава.
                  Опел Кадет GSI
                  166 2,4 JTD

Comment

двигателя запазен, останалите джунджорийки ще ги пусна в раздел продава.
                    Само гледай да не го запазиш така, че някой малоумник да го разфасова и унищожи!
                    Аз също се нареждам на опашката и съм първи за предната греда, ако съществува!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ееее наистина ли да има хора,които биха разнебитили 16V?...аз пък вярвам,че двигала ще се гледа много с подобаваща за 16V любов
                      Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

Двигателя е при Wiliams, да му се радва

И докато гледах какво имам за 33 ми изкочиха некви много дранкулки

-Копчета за ел.стакла 33 кови
                        -Радиатор с перка за 33 боксер
                        -Пластмасовите кори пред предния прозорец
                        -Два предни спирачни апарата с дискове и полуоските за 33-ка 1.7 16В (за сега са запазени )
                        -Бензинова помпа за 33 външна

ПОДАРЯВАМ за кебапчета на феста
                        Опел Кадет GSI
                        166 2,4 JTD

Comment

Искам радиатора и бензиновата помпа и ти обещавам че толкова бира ще има колкото не си и помислял че някога ще изпиеш ако прелееш ще долеем още толкова кебапчета ще има че повече няма да искаш да видиш мляно месо и соя !!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

огромни благодарности на колегата rijko за радиатора колегата е много готин пекан и приятен човек вчера за половин час време за което се видяхме ми беше много приятно се повече и повече се обеждавам че сички алфисти сме само диваци даже съботата rijko се пресъединява към варненската група и от Търговище пътуваме заедно.

Comment

помпата остана ли ?
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

бензиновата помпа е налична но нещо не ме кефи.
                                Опел Кадет GSI
                                166 2,4 JTD

Comment

Working...
                                X